Sveiki, ceļotāji un piedzīvojumu meklētāji!

Mēs no Travigo atkal esam šeit, lai dalītos ar jums vēl vienu aizraujošu ceļojumu rakstu! Šoreiz mēs vēlamies padalīties par to, kā Travigo var kļūt par jūsu uzticamo ceļojumu biedru, vai gidu , kas jūs iepazīstinās ar unikāliem apskates objektiem un spēs ieteikt visu, kas nepieciešams piedzīvojuma laikā


Karte - Nekavējoties Iegrimsti Ceļojuma Detaļās

Mēs visi zinām, cik aizraujoši ir plānot un veikt ceļojumus. Ar Travigo jums nav jāsatraucas par ceļojuma plānošanu - tas ir tik vienkārši kā kartes nospiešana. Mūsu interaktīvās kartes ļauj jums nekavējoties iegrimt ceļojumā. Jums vienkārši jāpieskaras ekrānam, un visas jūsu ceļojuma galamērķis ir jūsu rokās.


Filtrēšana - Atrodi Saviem Interesēm Atbilstošo

Vai vēlaties iepazīt vēsturiskas vietas? Vai, iespējams, jums vairāk interesē piedzīvojumi dabā? Nav problēmu! Ar Travigo jūs varat filtrēt objektus un atrast tieši to, kas atbilst jūsu interesēm un vajadzībām. Vai nu jūs esat kultūras entuziasts, piedzīvojumu meklētājs vai vienkārši vēlaties atpūsties pie dabas, mēs esam jums sagatavojuši objektus katram priekšmetam uz jūsu ceļojuma saraksta.


Detalizēta Informācija - Ceļojuma Atmiņu Ģenerētājs

Aiz katras vietas, kas atrodama Travigo, slēpjas papildus informācija. Mēs esam apņēmušies jums nodrošināt vairāk nekā tikai virspusēju priekšstatu par objektiem. Jūs varat lasīt par viņu vēsturi, nozīmi un faktiem, kas padara tos vēl aizraujošākus. Un, ja jums ir vēlme padziļināt savas zināšanas, mēs piedāvājam saites uz papildu informāciju, kā arī īpašus piedāvājumus, kas pieejami tikai aplikācijā.


Ieteikumi – Unikālas un negaidītas pieredzes ir tās par kurām stāstam draugiem

Travigo nav tikai par iepazīstinošu ar to, kas jau zināms. Mēs vēlamies pārsteigt jūs arī ar jaunām un neparastām vietām. Ieteikumu sadaļā mēs ģenerējam objektus, kas atrodas ne tikai tuvumā (50 km rādiusa), bet arī tālāk. Ļaujies neplānotajam un radi atmiņas, sajūtas un pieredzi, kas vēl ilgi paliks atmiņā.


Piedāvājumi - Piedzīvo Vairāk, Tērējot Mazāk

Mēs labi apzināmies, cik svarīgi ir kontrolēt budžetu, ceļojot. Tāpēc mēs esam izveidojuši piedāvājumu sadaļu, kurā jūs atradīsit unikālus piedāvājumus no dažādām vietām. Tas nozīmē, ka jūs varat baudīt vairāk, tērējot mazāk, un doties ceļojumā ar lielu smaidu sejā, zinot, ka esat izvēlējušies labāko cenu.

 

No ceļotājiem priekš ceļotājiem

Mēs no Travigo esam šeit, lai būtu jūsu uzticamais ceļojumu biedrs. Mēs esam izveidojuši šo aplikāciju, lai nodrošinātu, ka jūsu ceļojumi ir viegli plānojami, aizraujoši un pārsteidzoši. Lūdzu dod savus ieteikumus, ja saskati kādas problēmas, vai vēlies ieteikt, kā padarīt mūsu aplikāciju vēl labāku. Lejupielādējiet Travigo un ļaujiet mums iepazīstināt jūs ar piedzīvojumiem, kas jūs jau gaida.

Paldies, ka jūs izvēlējāties mūs kā jūsu ceļojumu ceļvedi! Lūdzu, dalieties ar saviem ceļojumu stāstiem un iespaidiem - mēs vienmēr priecājamies dzirdēt no jums.


Lai izdevies ceļojums,

Tava Travigo komanda