Mēs, Travigo komanda, ar lielu prieku vēlamies sveikt jūs mūsu jaunajā tūrisma aplikācijā - Travigo! Tā ir aplikācija, kur atrast visas jūsu ceļojumu vajadzības vienā vietā, un mēs esam pārliecināti, ka tā padarīs jūsu ceļojumus vēl aizraujošākus un vienkāršākus.

Mūsu aplikācijas misija

Mēs zinām, ka ceļojumi ir viena no dzīves lielākajām priekšrocībām. Tās ir iespēja iepazīt jaunas kultūras, baudīt atšķirīgus ēdienus, apbrīnot dabas ainavas un radīt neaizmirstamas atmiņas. Tomēr mēs arī apzināmies, ka ceļojumi var radīt stresu, īpaši, ja nav pieejama pietiekama informācija vai pareiza ceļojuma plānošanas rīks, vai piemeklē neplānota situācija.

Travigo - jūsu ceļojumu ceļvedis

Ar Travigo mūsu galvenais mērķis ir padarīt jūsu ceļojumu plānošanu un piedzīvošanu vienkāršāku, izdevīgāku un aizraujošāku. Mūsu aplikācija apkopo visu tūrisma infrastruktūru vienuviet, lai jūs varētu viegli atrast visu, ko vēlaties - no viesnīcām un restorāniem līdz muzejiem un dabas objektiem.

Kartes, filtrēšana un plaša informācija

Travigo piedāvā interaktīvas kartes, kurās ir iezīmēti tuvumā esošie objekti. Jūs varat viegli filtrēt objektus, lai rastu atbilstību jūsu interesēm un vajadzībām, kā arī aplūkot attēlus vai atsauksmes, lai pilnvērtīgi pieņemtu lēmumu par objektu. Katram objektam ir informācijas apraksts, lai jūs varētu labāk iepazīties ar to un izlemt, vai tas ir tieši tas, ko meklējat. Jūs varat saņemt arī norādes uz konkrēto objektu un kontaktēties ar to, lai rezervētu vai saņemtu papildus informāciju.

Ieteikumi un piedāvājumi

Mums patīk jūs pārsteigt un palīdzēt atklāt jaunas vietas. Tāpēc mūsu ieteikumu sadaļā jūs atradīsit interesantas vietas, kas atrodas gan 50 km rādiusā, gan tālākā attālumā, atbilstoši jūsu izvēlētajai kategorijai. Ja jūs vēlaties ietaupīt naudu, mēs piedāvājam arī unikālus piedāvājumus, lai jūs varētu baudīt savus ceļojumus vēl vairāk, ļaujot jūsu ceļojuma budžetam “uzelpot”.

Mēs strādājam, lai jūs varētu baudīt katru brīdi

Mēs esam dedzīga komanda, kas strādā, lai jūsu ceļojumi būtu neaizmirstami. Travigo tiek regulāri atjaunināts ar jaunu informāciju un papildinājumiem, lai sniegtu jums labāko pieredzi. Mēs apņemamies jums nodrošināt vieglu lietošanu, ērtu navigāciju un aktuālu informāciju, lai jūs varētu koncentrēties tikai uz fantastiskajām lietām un pieredzēm, ko piedzīvot ceļojot.

Kopā ceļojot tālāk

Lai iegūtu mūsu aplikāciju, jūs varat to lejupielādēt no mūsu mājaslapas vai jūsu ierīces aplikāciju “veikalos”. Mēs gaidām jūsu atsauksmes un iesaistīšanos mūsu ceļojumu kopienā, daloties ar jūsu ceļojumu stāstiem, padomiem un ieteikumiem.

Šo aplikāciju ir radījuši ceļotāji priekš ceļotājiem, tāpēc varam garantēt, ka centīsimies šo rīku padarīt aiz vien labāku un noderīgāku tā lietošanas laikā,

Paldies, ka izvēlējāties Travigo - mūsu ceļojumu ceļvedi! Laipni lūgti mūsu ceļojumu pasaulē, kur piedzīvojumi nekad nebeidzas!

Ar vislielāko cieņu, Travigo komanda